top of page

Oproep!

Om ons concept en onze diensten in de markt te toetsen zijn wij begonnen aan een vooronderzoek om de actuele uitdagingen van CISO's beter te begrijpen. Tijdens dit onderzoek was al meteen duidelijk dat wij veel te bieden hebben om organisaties en CISO’s te helpen bij de zware taak om een organisatie optimaal te beveiligen.

We hebben meteen enkele trends en knelpunten kunnen identificeren waar wij met zijn allen regelmatig tegenaan lopen. Daarom willen we dit onderzoek graag verder uitbreiden om een volledige beeld te krijgen van de belangrijkste uitdagingen van dit moment en dit ook met de markt kunnen delen. Zo kunnen we samen sparren over mogelijke oplossingen en best practises.

Wij hebben hiervoor uw inzicht als expert nodig!
Door de vragenlijst in te vullen draagt u waardevolle informatie bij die ten goede komt aan de hele CISO gemeenschap. Gezamenlijk kunnen we deze uitdagingen effectief aanpakken!
De bevindingen zullen worden gepubliceerd en de belangrijkste trends worden tijdens de CISO Rountable op 19 september 2024 besproken. Doe mee aan het vormgeven van de toekomst van Informatiebeveiliging.

bottom of page