top of page

ISMS Groeiprogramma

Van veilig op papier naar veilig in het echt

Veilig gebruik van veilige technologie

Praktisch veilig werken als uitgangspunt

In 5 stappen meer weerstand tegen Cyberaanvallen en minder kans op schades en boetes bij incidenten.

Het toegenomen bewustzijn omtrent Cyber Security heeft geleid tot veel organisaties, die iets doen aan hun informatiebeveiliging. Er worden een aantal maatregelen genomen, er wordt gedacht aan certificering en op papier lijkt de zaak veilig maar in de realiteit worden er wel degelijk risico’s gelopen.

Incidenten en data lekken veroorzaken veel schade

De financiële schade kan behoorlijk oplopen. Echter is het de schade aan reputatie en imago die de grootste impact hebben. Het verliezen van vertrouwen van consumenten en zakelijke klanten kan langdurig een negatieve impact hebben op uw omzet. Laat staan de persoonlijke aansprakelijkheden, die u als bestuurder loopt onder de bestaande regelgeving. 

Bent u zich bewust van uw persoonlijke aansprakelijkheden?

In de praktijk zien wij dat meer dan de helft van de bestuurders zich niet volledig bewust is van hun persoonlijke aansprakelijkheden m.b.t. informatiebeveiliging en schrikken vaak van de risico’s die ze hierdoor onbewust hebben gelopen. Maakt u zich zorgen omtrent de volwassenheid van uw informatiebeveiliging en of deze in een echt incident staande zal houden? Dan bent u zeker niet alleen.

Wilt u meer weten over uw risico’s?

Een goede beveiliging van uw informatie is een belangrijke randvoorwaarde geworden voor uw bedrijfscontinuïteit. Security bewuste organisaties houden zich bezig met beleid, contracten, certificeringstrajecten en het toepassen van de laatste technologische oplossingen. Echter leidt dit in de meeste gevallen tot zeer complex en bureaucratische oplossingen, die in de praktijk lastig zijn om na te leven.

Van “schijnveilig” naar “echt veilig”

Maar dit is niet noodzakelijk. Vaak wordt er gedacht dat “echt veilig” alleen bereikbaar is voor de grootste organisaties met de hoogste budgetten en nieuwste technologie. Echter met een holistisch blik, pragmatische aanpak en onze groei programma kan elke organisatie van “schijnveilig” naar “echt veilig”.

 

Het is dus wel degelijk mogelijk om uw informatiebeveiliging te optimaliseren waarbij IT, beleid, certificering, juridische stukken en menselijk handelen in harmonie samenhangen en -werken. Met praktisch en uitvoerbaar processen die de operatie niet belemmeren maar juist ondersteunen.

“Optimaal werken en optimaal veilig.”

Wat is ervoor nodig om van zo een complex onderwerp iets begrijpelijks en toepasbaar te maken voor elke laag in de organisatie?

 • Een holistische aanpak;

 • Een pragmatische benadering;

 • Inhoudelijke kennis van informatiebeveiliging, ISO 27001 en AVG;

 • Inhoudelijke kennis van bedrijfsvoering en procesoptimalisatie;

 • Een vast programma voor de functies betrokken bij de informatiebeveiliging zodat zij hun rol en verantwoordelijkheid hierin begrijpen, denk aan bestuurders, IT, inkoop en HR.

DVG InfoSec biedt een unieke benadering aan om uw informatiebeveiliging te verbeteren. Op basis van ISO27001 en ENISA-standaarden leveren wij een speciaal ontworpen groeiprogramma om uw weerbaarheid en veiligheidsniveau te vergroten. Ons praktische aanpak levert volledige informatiebeveiliging met uitvoerbaar beleid en meer grip en control op risico’s en veiligheid voor hoger management.

 

“Van ondoorzichtig, moeizaam en ingewikkeld naar overzichtelijk, te doen en te begrijpen.”

Met de groeiprogramma van DVG InfoSec krijgt u:

 • Groeifasen en programma plan;

 • Analyse en interne Audit;

 • ISO 27001 implementatie, inclusief risico- en incidentresponsprocesmanagement;

 • Benodigde beleidsstukken en registers;

 • Training en implementatiehandleidingen voor IT, HR, Facilities en contractbeheer;

 • Security Awareness.

​Dat levert u dit op:

+ Een beter bewustzijn en verhoogt veiligheidsniveau;

+ Minder kwetsbaarheden en een lager risicoprofiel;

+ Beter beschermd tegen bedreigingen;

+ Minder kans op schades en boetes bij incidenten;

+ Meer grip en controle voor hoger management;

+ Optimalisatie van processen en operatie.

De oprichters van DVG InfoSec hebben naast ervaring in informatiebeveiliging enerzijds hun achtergrond in kwaliteitsmanagement, bedrijfskunde, verander-, crisis- en programmamanagement. Anderzijds zijn ze ervaren in communicatie, training en coaching.

 

Deze achtergrond en vaardigheden hebben we bij elkaar gebracht om tot een praktisch toepasbaar programma te komen wat organisaties helpt met de werkelijke uitdagingen om zichzelf beschermen.

DVG InfoSec is het 'Dream Team' als het erom gaat uw informatie te beveiligen en uw bedrijf te beschermen.

 

“DVG Search is betrouwbaar en geeft eerlijke feedback, zij gaan tot het uiterste voor een optimaal resultaat.”

Achtergrond3.png

Het is ons doel om u te helpen een staat van continue bescherming te bereiken.

Dit zal u helpen om doorlopend veiliger te zijn en het risico op verstoring van bedrijfscontinuïteit te verkleinen. Meer weten over onze visie en aanpak?

Vraag hier uw strategiesessie aan.

Tijdens de strategiesessie bespreken we uw huidige situatie, zorgen en wensen en vertellen wij graag hoe wij met ons programma uw informatiebeveiliging kunnen verbeteren. Normaliter duurt de sessie 1,5 uur en aan het einde van de sessie ontvangt u als bonus onze whitepaper. Ontdek hoe uw organisatie veilig en productief kan zijn, boek nu uw strategiesessie met DVG InfoSec.

 

Wij zijn ons ervan bewust dat er veel partijen zijn in de markt waar u wellicht al mee  in gesprek bent. Waarom dan toch investeren in die strategiesessie met DVG InfoSec?

Vanwege onze unieke benadering.

 

Wij denken vanuit de bedrijfsvoering en procesoptimalisatie en passen de ISO maatregelen vanuit dit principe op pragmatische wijze toe. Hierdoor zorgen we niet alleen voor veiligheid maar ook voor optimale processen, die bijdragen aan een hoge efficiëntie en versterking van de operatie.

 

Bescherm uw organisatie voor de onzichtbare maar inmiddels voelbare risico’s op boetes en schades met de holistische aanpak van DVG InfoSec. Boek nu uw strategiesessie:

Verbeter uw informatiebeveiliging met DVG InfoSec

Wij hebben vooral een pragmatische en praktische aanpak om uw organisatie te beveiligen. Hierbij zijn wij er op gericht om complexiteit en bureaucratie zoveel mogelijk te verminderen en echt werkbare processen op te leveren. Door het creëren van een optimale samenwerking tussen mensen, processen en techniek kan iedereen efficiënt en veilig werken.

De oprichters van DVG InfoSec zijn doorgewinterde experts in crisismanagement en procesoptimalisatie met een passie voor cybersecurity. Onze technologiepartners bieden slimme oplossingen om onze projecten te ondersteunen waardoor wij een complete security dienstverlening kunnen bieden.

Wij houden van open communicatie en eerlijk advies. We schromen er ook niet voor om de mouwen op te stropen en waar nodig in te springen om de gewenste resultaten te bereiken.

Vaak werken we met onze klanten op basis van langetermijnrelaties. We zijn er trots op om deze organisaties te kunnen helpen bij hun transformatie.

bottom of page