top of page

Risk Assessment

Veilig op papier maar ook veilig in het echt?

Veilige technologie maar onveilig gebruik?

Te veel werkdruk om veilig te kunnen werken?

Worstelt u met het beveiligen van uw gegevens en bedrijfsinformatie?

Dan bent u niet alleen. De cijfers omtrent cybercriminaliteit binnen het MKB in Nederland zijn schrikbarend. Het is een misverstand dat cybercriminelen zich alleen richten op grote ondernemingen. Integendeel, cybercriminelen zoeken juist naar een makkelijk doelwit en vinden deze vooral binnen het MKB. Hier worden de gevaren dikwijls onderschat en wordt er over het algemeen minder aandacht besteed aan beveiliging. Met dit in het oog wordt er door cybercriminelen stelselmatig en doelgericht gewerkt aan het hacken van MKB organisaties en kan het zomaar gebeuren dat uw gegevens en systemen worden gegijzeld. De financiële en imagoschade die hiermee gepaard gaat loopt al snel op tot enkele honderden duizenden euro’s.

Het beveiligen van uw data, uw systemen en uw bedrijf is belangrijker dan ooit.

Echter zien wij dat er voldoende organisaties zijn die zich de gevaren wel goed beseffen en er graag wat aan willen doen. Maar zij lopen snel vast door een gebrek aan kennis en raken snel verdwaald in de complexiteit van cybersecurity. Hierdoor komt er een te grote nadruk op ofwel IT ofwel beleid. Terwijl het juist belangrijk is om deze op elkaar af te stemmen anders blijven deze organisaties toch onbedoeld grote risico's lopen.

Herkent u zich in het volgende beeld? 

 • Er heerst binnen onze organisatie weinig bewustzijn voor informatiebeveiliging;

 • ISO 27001 is uiteindelijk een grote bureaucratie geworden waarbij de policies en processen niet werkbaar zijn in de realiteit;

 • Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd, dus op papier zijn wij veilig; 

 • Het data center is ISO 27001 gecertificeerd, daar liften wij op mee;

 • Maakt u zich zorgen over hoe uw organisatie zich staande houdt bij een werkelijke aanval?

Wilt u weten hoe u uw informatiebeveiliging kan verbeteren? 

Book een Risk Assessment

Wilt u rustig kunnen slapen in de wetenschap dat uw

bedrijfsgegevens optimaal beveiligd zijn?

 • U en uw medewerkers zijn bewust van de gevaren en kunnen hun werk daarom ook altijd veilig blijven uitvoeren;

 • U haalt uw ISO 27001 certificering met een gerichte focus op het implementeren van de maatregelen die voor uw organisatie echt van belang zijn. Daarbij wordt rekening gehouden met de realiteit en worden op pragmatische wijze optimale processen ingericht. Hierdoor kan uw organisatie efficiënt en veilig handelen;

 • Processen, medewerkers en IT-security zijn perfect op elkaar afgestemd en in het geval van een cyberaanval weet iedereen meteen hoe ze moeten handelen om schade te voorkomen en beperken.

Hoe kunt u uw Informatiebeveiliging optimaliseren? 

Om uw informatiebeveiliging te optimaliseren is het van belang om te beseffen dat dit een grote verandering zal zijn die alle facetten van uw organisatie zal raken. Daarom zijn uw medewerkers een van de belangrijkste facetten om het project te laten slagen. Zij zijn uw grootste veiligheidsrisico, alsmede uw grootste wapen in de strijd tegen cybercriminelen. Er moet veel aandacht worden besteed aan bewustwording van de gevaren, het begrijpen van het risicolandschap en het ontwerpen van passende processen zodat zij op een efficiënte en veilige wijze hun dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit moet dan ook allemaal naadloos aansluiten op de ondersteunende techniek.

Hoe pakken wij dat aan? 

We beginnen met een Risk Assessment om uw huidige situatie en risicolandschap in kaart te brengen. Daarna kijken we naar de opzet / optimalisatie van uw Information Security Management System (ISMS). 

Wij besteden veel aandacht aan het op pragmatische wijze implementeren van de ISO 27001 maatregelen bestaande uit praktisch beleid en passende processen. Wij helpen u bij het aanbrengen van doorlopende monitoring en controle, zodat u er gerust op kan zijn dat uw organisatie veilig blijft. Indien gewenst kijken wij ook samen met u naar de stand van zaken van AVG en Data Privacy. 

Onze diensten

 • Risk Assessment;

 • ISMS opzet / optimalisatie;

 • ISO 27001;

 • AVG / Data Privacy;

 • Audit & Controls.

De voordelen van onze aanpak

 • Verbeterde processing en monitoring;

 • Verhoog uw weerbaarheid en bedrijfscontinuïteit;     

 • Meer vertrouwen van partners, leveranciers en klanten;

 • Minder risico op financiële en imagoschade;

 • Wij combineren informatiebeveiliging met optimalisatie van uw organisatie.

Wilt u weten hoe u uw informatiebeveiliging kan verbeteren? 

Book een Risk Assessment

Achtergrond3.png

DVG InfoSec is de ideale partner om uw

informatiebeveiliging te verbeteren. 

 

Wilt u uw risico op cybercriminaliteit beperken en uw weerbaarheid vergroten? 

Misschien maakt u kans op een gratis Risk Assessment ter waarde van €2500

 

Door de grote toename van cyberaanvallen door de huidige corona crisis en het thuiswerken, bieden wij aan een select aantal organisaties de kans op een gratis Risk Assessment.  

U ontvangt een 3 daagse Risk Assessment compleet met evaluatierapport en een adviesgesprek. 

 

Schrijf u nu in voor een gratis Risk Assessment.

 

Wij zullen u een vragenlijst opsturen en na ontvangst van het complete formulier zullen wij u binnen 3 werkdagen informeren of u in aanmerking komt voor een gratis Risk Assessment.

Verbeter uw informatiebeveiliging met DVG InfoSec

Wij hebben vooral een pragmatische en praktische aanpak om uw organisatie te beveiligen. Hierbij zijn wij er op gericht om complexiteit en bureaucratie zoveel mogelijk te verminderen en echt werkbare processen op te leveren. Door het creëren van een optimale samenwerking tussen mensen, processen en techniek kan iedereen efficiënt en veilig werken.

De oprichters van DVG InfoSec zijn doorgewinterde experts in crisismanagement en procesoptimalisatie met een passie voor cybersecurity. Onze technologiepartners bieden slimme oplossingen om onze projecten te ondersteunen waardoor wij een complete security dienstverlening kunnen bieden.

Wij houden van open communicatie en eerlijk advies. We schromen er ook niet voor om de mouwen op te stropen en waar nodig in te springen om de gewenste resultaten te bereiken.

Vaak werken we met onze klanten op basis van langetermijnrelaties. We zijn er trots op om deze organisaties te kunnen helpen bij hun transformatie.

bottom of page