top of page

Bescherm uw waardevolle informatie

Veilig op papier maar ook veilig in het echt?

Veilige technologie maar onveilig gebruik?

Te veel werkdruk om veilig te kunnen werken?

Is uw bedrijfsinformatie goed beveiligd?

Goede informatiebeveiliging is een belangrijke randvoorwaarde voor bedrijfscontinuïteit. Het lijkt moeilijk en complex om als bedrijf continu veilig te zijn.

DVG InfoSeQ helpt bestuurders, directieleden en managers in de veiligheid van informatie onder controle te krijgen.

Achtergrond3.png

Beheersing van kwetsbaarheden

Door te weinig grip op informatiebeveiligingsrisico's worden echte kwetsbaarheden niet altijd gezien en adequaat opgelost. Deze kwetsbaarheden leiden tot datalekken en uitbuiting door cybercriminelen. Daardoor loopt de organisatie een groot risico op boetes of schade.

Complex

Waar staat uw organisatie qua beveiligingsniveau echt? Hoeveel grip heeft u op dit complexe probleem? Hoe pakt u deze uitdaging aan?

Het lijkt vaak onoverzichtelijk, complex, veel. Allerlei experts hebben een mening. Juristen, informatiebeveiligingsexperts, cybersecurity experts, IT, HR … iedereen vindt wat, maar waar is het samenhangende geheel dat nodig is om te komen tot echte veiligheid?

Integrale aanpak

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie daadwerkelijk zo veilig als mogelijk is en dat iedereen daar gezamenlijk aan werkt i.p.v. allemaal op hun eigen eilandje van expertise?

 

Bescherm uw organisatie voor de onzichtbare maar inmiddels voelbare risico’s op boetes en schade met het groeiprogramma in 5 stappen van DVG InfoSec.

Information Security Management System

Van ondoorzichtig, moeizaam en ingewikkeld

naar overzichtelijk, te doen en te begrijpen.

Voorkom certificering als schoonheidsactie, IT-focus en bureaucratie. Volledige informatiebeveiliging met uitvoerbaar beleid en praktische aanpak is mogelijk:

  • Minder bureaucratie en makkelijker te begrijpen;

  • Minder kans op schades en boetes bij incidenten door structurele aanpak;

  • Meer grip en controle op risico's en veiligheid voor hoger management.

​Wij helpen u een staat van continue bescherming te bereiken. Dit doen we met ons groeiprogramma voor uw Information Security Management System (ISMS). Wij helpen u door de 5 groeifasen heen.

Groeifasen.bmp

ISMS groeiprogramma

+ Een beter bewustzijn en verhoogd veiligheidsniveau;

+ Minder kwetsbaarheden en een lager risicoprofiel;

+ Beter beschermd tegen bedreigingen;

+ Minder kans op schades en boetes bij incidenten;

+ Meer grip en controle voor hoger management;

+ Optimalisatie van processen en operatie.

Meer weten over onze oplossingen?

Ons groeiprogramma is gebaseerd op ISO27001 en ENISA standaarden en biedt daarmee een solide ISMS. Onze aanpak richt zich op risicobeheersing i.c.m. kwaliteitsverbetering ISO9001 en Lean Six Sigma.

Dit zal u helpen om doorlopend veiliger te zijn, het risico op verstoring van bedrijfscontinuïteit te verkleinen en uw bedrijfsresultaat te verbeteren.

Meer weten over onze visie en aanpak? Kijk dan op onze blog.

Contact

Over ons

Naast ervaring in informatiebeveiliging hebben de oprichters van DVG InfoSec een achtergrond in programmamanagement, coaching, organisatie- en procesoptimalisatie.

​Door deze combinatie van achtergrond en vaardigheden zijn wij in staat om een praktisch toepasbaar programma voor informatiebeveiliging te leveren.

​​We werken samen met strategische (technologie)partners die veel ervaring hebben met het oplossen van specifieke uitdagingen op gebieden als secure dataopslag, cyberbeveiliging, secure HR, awareness en risicoanalyse.

bottom of page