top of page

Bescherm uw waardevolle informatie

Veilig op papier maar ook veilig in het echt?

Veilige technologie maar onveilig gebruik?

Te veel werkdruk om veilig te kunnen werken?

Is uw bedrijfsinformatie goed beveiligd?

Goede informatiebeveiliging is een belangrijke randvoorwaarde voor bedrijfscontinuïteit. Het lijkt moeilijk en complex om als bedrijf continu veilig te zijn.

DVG InfoSeQ helpt bestuurders, directieleden en managers in de veiligheid van informatie en bescherming van privacy onder controle te krijgen.

Achtergrond3.png

Continu veilig

Echte veiligheid

Veel organisaties worstelen nog met hun informatiebeveiliging en privacybescherming. 

Vaak is de ISO-certificering al wel behaald, een ISMS opgezet en beleid geschreven. Maar beleid sluit niet altijd even goed aan op de dagelijkse operatie en wordt daardoor niet toegepast in de realiteit. Het ISMS is geïsoleerd en de genomen veiligheidsmaatregelen hebben niet voldoende effect.

Veranderingen in de bedrijfsvoering leiden tot nieuwe kwetsbaarheden en leiden daarom geregeld tot noodzakelijke verbetermaatregelen. Ook lopen organisaties regelmatig vast in de bureaucratie of complexiteit van de certificering. En steeds vaker is er simpelweg een tekort aan de juiste capaciteit om de veilig het op het juiste niveau te brengen en te houden. 

Pragmatische aanpak

Door gebruik te maken van ons eigen DVG methode helpen we onze klanten op weg met een praktisch implementatie van informatiebeveiliging en privacybescherming en de daaropvolgende doorlopende ondersteuning. 

Onze diensten

Van ondoorzichtig, moeizaam en ingewikkeld

naar overzichtelijk, te doen en te begrijpen.

De aanpak van DVG dringt bureaucratie en complexiteit zoveel mogelijk terug. Hiermee realiseren we in de praktijk daadwerkelijk toegepaste veiligheid en beschermingsmaatregelen.

Onze eigen methode combineert ISO 9001 en LeanSixSigma met security standaarden zoals:

ISO 27001, ISO 27701, ISO 22301, NEN 7520, BIO en SURF. 

Onze diensten:

  • Consultancy, audits & advies

  • Interimoplossingen en teamopbouw

  • Continuïteit & doorlopende verbetering

Groeifasen.bmp
Contact

Over ons

Naast ervaring in informatiebeveiliging hebben de oprichters van DVG InfoSec een achtergrond in programmamanagement, coaching, organisatie- en procesoptimalisatie.

​Door deze combinatie van achtergrond en vaardigheden zijn wij in staat om een praktisch toepasbaar programma voor informatiebeveiliging en privacybescherming te leveren.

​​We werken samen met strategische (technologie)partners die veel ervaring hebben met het oplossen van specifieke uitdagingen op gebieden als secure dataopslag, cyberbeveiliging, secure HR, awareness en risicoanalyse.

bottom of page